Spørgsmål til Victor Font: Vil du signe Haaland eller Mbappé?

Mathias Busekist — 03. nov 2020 15:35
Foto: Shutterstock

Victor Font er blandt favoritter til at blive FC Barcelonas præsident. Han blev for nyligt spurgt om, hvilken spiller, han ville signe, hvis valget stod mellem Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé.

Han valgte dog at komme med et helt tredje svar på spørgsmålet.

LÆS OGSÅ: Neymar endegyldigt tabt for FC Barcelona

"Vi står foran forandringens tid. Jeg er kæmpe tilhænger af begge spillere, men med den økonomiske situation, vil vi ikke være i stand til at lave sådanne signings."

Victor Font agter at overtage præsidentsædet, efter den nu forhenværende præsident, Josep Maria Bartomeu, valgte at træde af.

Det er et krav, at valget skal afholdes senest tre måneder efter, at præsidenten går af, hvorfor Barcelona vil have en ny præsident senest til januar.

Løntunge drenge

Der skal ikke lægges skjul på, at Eric Haaland og Kylian Mbappé er to af de lyseste stjerne inden for fodbold. Det skal derfor ikke være overraskende, at lønnen følger herefter.

LÆS OGSÅ: Maradona er blevet indlagt

Hvis Barcelona ønskede at hente Kylian Mbappé, kunne de risikere at komme ud i en fejde med Real Madrid, da flere rygter lyder på, at Mbappé kunne være på vej til Los Blancos.

Carles Tusquets har dog for nylig udtalt, at FC Barcelona ikke vil lave nogle signings i det kommende vindue, medmindre man først får solgt nogle spillere.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere