Liverpool-legenden har åbnet op for, hvem han mener, der er den bedste fodboldspiller, når valget står mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Medie: Liverpool har tilbudt kontrakt til tidligere Manchester United-spiller

I en podcast med den tidligere fodboldspiller Robbie Savage, blev Gerrard bedt om at forholde sig til, hvem han ser som værende den bedste fodboldspiller nogensinde. Her fandt han rosende ord frem til både Messi og Ronaldo, men afslørede dog, at han foretrak den argentinske stjerne over Cristiano Ronaldo.

“De er forskellige, mener jeg. De spiller begge, som om de er fra en helt anden planet, hvor ingen andre fodboldspiller er kommet fra, måske lige bortset fra Pele og Maradona. Men Messi, for mig, er mere en holdspiller. Hvis han er fri foran mål, så kigger han også efter en afleveringsmulighed,” sagde Steven Gerrard.

Da Steven Gerrard har spillet på Anfield i 17 år, har han spillet mod Ronaldo flere gange, da den portugisiske stjerne har spillet i Manchester United. Ud fra dette, har han vurderet, at han ser Ronaldo som en spiller, der har en mere selvisk spillestil.

“Ronaldo er mere individuel. Han er sulten efter at score, han er lidt mere selvisk, om det er godt eller skidt, og selvfølgelig er deres statur anderledes. De er på mange måder forskellige, men jeg sige til dem, og det er det største kompliment, jeg kan give, at de er fra en helt anden planet end andre fodboldspillere i øjeblikket,” lød det også fra ham.

LÆS OGSÅ: Andre klubber overbyder: Barca overvejer at droppe jagten på stjerne

“Jeg går med Messi. Jeg er ikke selvisk, jeg er en holdspiller,” rundede han af.