Steven Gerrard er den seneste i rækken af fodboldlegender, der er blevet spurgt ind til, hvem de mener, er den bedste fodboldspiller af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er den mest succesrige duo i dette årti, og det er derfor ikke overraskende, at det er netop disse to, der bliver betragtet som nogle af de bedste spillere nogensinde.

Robbie Savage valgte at spørge Steven Gerrard, hvem han mener er den bedste af Messi og Ronaldo. Han kom såmænd med rosende vendinger til dem begge to, men han fortalte, at han foretrak Messi.

“De er forskellige, mener jeg. De spiller begge, som om de er fra en helt anden planet, hvor ingen andre fodboldspiller er kommet fra, måske lige bortset fra Pele og Maradona. Men Messi, for mig, er mere en holdspiller. Hvis han er fri foran mål, så kigger han også efter en afleveringsmulighed.”

Steven Gerrard er en Liverpool-legende, og han har derfor tørnet sammen med Cristiano Ronaldo flere gange, da sidstnævnte spillede for Manchester United. Han fortæller, at Ronaldo har en tendens til at være mere selvisk end Lionel Messi.

“Ronaldo er mere individuel. Han er sulten efter at score, han er lidt mere selvisk, om det er godt eller skidt, og selvfølgelig er deres statur anderledes. De er på mange måder forskellige, men jeg sige til dem, og det er det største kompliment, jeg kan give, at de er fra en helt anden planet end andre fodboldspillere i øjeblikket.”

“Jeg går med Messi. Jeg er ikke selvisk, jeg er en holdspiller.”

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Han har dog før givet et indirekte svar på netop dette spørgsmål, da han tidligere er blevet bedt om at sætte et fem-mandshold, hvor han ikke inkluderede Cristiano Ronaldo, men hvor Messi altså fik en plads.