Casemiro kan ende med at forlade Real Madrid denne sommer. Han er nemlig på radaren i PSG.

Det er ikke sikkert, at den 30-årige Casemiro er at finde i Real Madrid i næste sæson. I hvert fald skulle PSG være interesserede i at hente ham til den franske hovedstad.

LÆS OGSÅ: Ten Hag er stor fan: 22-årig angriber afviser Manchester United

Den brasilianske midtbanespiller har dog kontrakt med Los Blancos frem til sommeren 2025. Det betyder, at den franske storklub bliver nødt til at købe ham fri af denne kontrakt, hvis han skal bringes til Parc des Princes.

Ifølge spanske El Nacional skulle PSG dog være åbne for dette. Det vides ikke, hvad klubben er villig til at betale, men ifølge Transfermarkt har Casemiro en markedsværdi på 50 millioner euro.

Angiveligt skulle det i den franske klub være et ønske at genforene Casemiro og Zinedine Zidane, der tidligere har arbejdet sammen, da franskmanden var træner for den spanske klub.

Der er nemlig meget, der tyder på, at Mauricio Pochettino ender med at få sparket denne sommer. Der har dog også været tale om, at han selv kunne finde på at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Efter Mbappé-fiasko: Nu vil Florentino Perez stjæle Barca-transfermål

Uanset om han selv går, eller om det ender med, at han bliver fyret, skulle PSG dog have et ønske om, at det bliver Zinedine Zidane, der tager over efter ham.