Kasper Schmeichel blev fritstillet lige inden transferdeadline. Det betyder, at han står fri i forhold til at finde en ny klub.

Denne status som klubfri ser ud til at ændre sig meget snart.

Ifølge en artikel fra B.T. er Schmeichel tæt på at blive en del af den belgiske klub RSC Anderlecht, som i de seneste år har haft et stigende antal danske spillere. Det forventes, at han vil underskrive en etårig kontrakt med klubben. Hvis alt går som planlagt, kan Kasper Schmeichel blive præsenteret som Anderlechts nye målmand inden for de næste par dage.

Forhandlingerne mellem Schmeichel og Anderlecht ledes af Jesper Fredberg. Han er teknisk chef i klubben. Jesper Fredberg har tidligere været i både Viborg og AGF.

Schmeichels tilgang vil markere en fortsættelse af den danske tilstedeværelse i klubben. Brian Riemer er allerede cheftræner for Anderlecht, og på banen har klubben spillere som Kasper Dolberg, Thomas Delaney og Andreas Dreyer.

Dette potentielle skifte er spændende af flere årsager. For det første vil Schmeichel bringe en enorm mængde erfaring og ekspertise til Anderlecht, hvilket kan være afgørende for klubbens ambitioner i den kommende sæson. For det andet vil hans tilføjelse til klubben styrke den danske tilstedeværelse, hvilket kan gøre Anderlecht til et endnu mere attraktivt sted for danske spillere i fremtiden.