Norge, Tyskland, Holland og senest Danmark har gjort det. De valgte at tage trøjer på, som viser, hvad de mener om, at den kommende VM-slutrunde bliver spillet i Qatar. Det virker dog mærkeligt, at det er spillerne, der skal tage denne opgave, når det ikke er dem, der står for at vælge, hvor man skal spille.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det mener Mino Raiola, som blandt andet er agent for Erling Haaland.

Det fortæller han i et interview på tv ifølge NOS.

Erling Haaland havde såmænd også iført sig en trøje, hvor der stod “Human rights on and off the pitch”.

“Jeg synes, at det er underligt, at vi lægger pres på spillerne. De har ikke besluttet, hvor vi spiller. Hvis du vil bruge spillerne på den måde, så skal du også give dem muligheden for at vælge, hvor de vil spille,” kommer det fra Mino Raiola.

Han mener, at det i stedet burde være FIFA og diverse fodboldforbund, der skal tage kampen for menneskerettigheder i Qatar. De har i årevis været kritiseret i medierne for deres behandling af arbejderne, som er i gang med at bygge stadions til slutrunden, der finder sted næste år.

LÆS OGSÅ: Medie: AC Milan-stjerne skifter til Manchester United

Danmarks drenge havde iført sig trøjer, hvor der stod “Football support change”, før man spillede mod Moldova. Det var blevet koordineret med Hollands landshold, der lavede en lignende protest.