Jean-Clair Todibo skiftede tilværelsen i Toulouse ud med FC Barcelona, men det lykkedes ham ikke at slå igennem. Han har siden sit skifte til Barca været udlejet til Schalke 04, Benfica, hvorefter han blev sendt til Nice, hvor han såmænd stadig er.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Han erkender nu, at han manglede flere ting i Barcelona, og han fortæller endvidere, at det var ham selv, der var årsagen til, at det ikke gik godt i Barca.

“Jeg manglede ydmyghed, jeg var ikke seriøs og jeg manglede professionalisme. Jeg aner ikke hvem jeg troede, jeg var. I dag gør jeg alt, hvad jeg kan. Ikke så folk kan sige, at jeg har ændret mig, men fordi, at det får mig til at føle mig godt tilpas,” fortæller han til L’Equipe.

“Jeg bruger ikke tid på folks meninger i fodboldens verden. Ellers kan det hurtigt gå mere galt. Det er min kun mening, som betyder noget for mig.”

“At tage til Barca uden at få spilletid er noget værre lort. Jeg hjalp slet ikke holdet. Jeg var med til at vinde ligaen, men kigger vi realistisk på det, så bidrog jeg ikke med noget. Jeg spillede først da titlen var hjemme. Jeg vil hellere bære en Sedan-trøje og spille end at tage til Barca uden at spille.”

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Todibo har kontrakt med FC Barcelona frem til 2023, og det vides endnu ikke, om Nice har tænkt sig at købe ham fri til sommer.