Thomas Tuchel var bestemt ikke tilfreds efter onsdagens opgør mod Real Madrid i Champions League.

Chelsea måtte forlade Stamford Bridge med et nederlag på 1-3 til Real Madrid, hvilket har besværliggjort deres muligheder for yderligere avancement i Champions League.

Efter kampen gjorde Tuchel det emget klart, at han ikke var tilfreds med holdets præstation. Faktisk kaldte han det for ‘en af de værste første halvlege’, han nogensinde set har set på Stamford Bridge.

“Det er et tungt nederlag. Det var en af de værste første halvlege, jeg har set fra os her på Stamford Bridge. Individuelt og som hold var det langt fra nok. Det var langt fra vores standard, og så taber man kampe,” sagde Tuchel ifølge BT Sport.

“Hvor vi afleverede, hvordan vi afleverede, når vi afleverede, når vi angreb, boldbesiddelsen – første halvleg var var så langt fra enhver standard, vi sætter for os selv, at vi ikke kan klage, når vi taber.”

“Vi havde 16 skud i anden halvleg. Du kan alid vende tilbage og vinde kampen, men når du selv dræber kampen efter 45 minutter, bliver det sværere og sværere.”

“Nej, vi skal ikke til Madrid. Vi skal til Southampton, og det er meget vigtigt at behandle dette. Det er afgørende, at vi tager til Southampton. Hvis vi bliver ved med at spille sådan her, taber vi i Southampton, og så vil vi blive banket på Bernabeu.”