Dayot Upamecano har åbnet op omkring, hvad der fik ham til at vælge Bayern München som sin kommende klub.

LÆS OGSÅ: Dortmund bekræfter: Har ‘gentlemen’s agreement’ om skifte med Sancho

Den franske forsvarer er blevet hædret som værende en af de bedste forsvarsspillere i Europa, efter at have vist en imponerende form i RB Leipzig. Derfor var det også blot et spørgsmål om tid, før han ville skifte til en større klub.

For nylig blevet offentliggjort, at han ville skifte til Bayern München forud for den kommende sæson. Den anerkendte journalist Fabrizio Romano har dog afsløret, at både Liverpool og Chelsea også var meget interesserede.

Upamecano kunne sandsynligvis have passet rigtig godt ind i forsvaret i Liverpool, hvor de har mangel på centrale forsvarere. Ifølge CaughtOffside har de dog i stedet valgte at rykke deres fokus til Leipzig-holdkammeraten Ibrahima Konate.

Chelsea kunne naturligvis også have fået gavn af den 22-årige forsvarer, da de leder efter en langsigtet erstatning for den aldrende Thiago Silva.

I et interview med mediet Sport Buzzer, har Upamecano dog slået fast, at han tidligt i forløbet var klar over, at han ønskede at blive i Bundesligaen, trods for de mange tilbud fra udlandet.

“Jeg var relativt hurtigt sikker på, at jeg ønskede at blive i Tyskland og i Bundesligaen. Jeg kan godt lide det her, niveauet i kampene, fansene og stadionerne,” sagde han.”

LÆS OGSÅ: Tuchel overgår Mourinho: Sætter ny Premier League-rekord

“Og når FC Bayern tager kontakt, er man virkelig stolt. Det bliver ikke meget større. Især ikke hvis du tidligere har spillet for Leipzig.”