I fodboldens verden er der sjældent mangel på dramatik og skarpe udtalelser.

Det var heller ikke nogen undtagelse efter pokalkampen mellem Brøndby og AGF.

I centrum for kontroversen stod AGFs træner Uwe Rösler og Brøndby-træner Jesper Sørensen. Efter en intens pokalkamp, hvor AGF sikrede sig avancement trods et 2-1 nederlag til Brøndby, rettede Rösler en skarp kritik mod Sørensen.

Sørensen havde tidligere kritiseret AGF for at trække tiden. Brøndby-træneren udtrykte frustration over, at der kun blev lagt tre til fire minutters tillægstid til i begge halvlege, hvilket han fandt latterligt. Ifølge Sørensen var bolden sjældent i spil i første halvleg, da AGF-spillerne ofte lå ned og modtog behandling.

Rösler svarede igen ved at henvise til Jacob Neestrups håndtering af situationen i sidste Superliga-runde, hvor AGF vandt i Parken. Her håndterede FCK-træneren situation med væsentlig mere sportsånd.

Uwe Rösler understregede, at Sørensen burde tage ved lære af Neestrup, som ifølge Rösler opfører sig med klasse. Rösler undrede sig over, at kritikken blev rettet mod AGF, da Brøndby også begik forseelser under kampen.

AGFs videre avancement i Pokalen så ud til at komme i problemer, da holdet allerede i første halvleg var bagud med to mål. Således lå holdene helt lige inden anden halvleg blev skudt i gang.

Topscorer Patrick Mortensen ville det dog anderledes og fik prikket bolden ind efter klumpspil eller i starten af anden halvleg.

Dermed havde AGF gode kort på hånden, og med vanlig sikker forsvarsspil, holdt aarhusianerne stand i resten af kampen.