Victor Font: "Kunne godt finde på at hente Sergio Ramos"

Mathias Busekist — 20. nov 2020 21:24
Foto: Shutterstock

Victor Font ligger lunt i svinget som præsidentkandidat i Barcelona. Han har for nylig stillet op til et radiointerview med El Partidazo på Cadena Cope. Han blev her spurgt, om han ville hente Ramos til klubben.

LÆS OGSÅ: Koeman: “De er respektløse overfor Messi”

Han forklarede dog inden, at det bliver Xavi, der kommer til at bestemme, hvem, der skal hentes til klubben, hvis han bliver Victor bliver præsident. Hvis Xavi beder om Ramos, så vil Font hente Ramos.

"Hvis Xavi bad mig om at hente Sergio Ramos til Barca, og hvis det var økonomisk forsvarligt, så ville jeg hente ham til klubben," lød det fra Victor Font.

Han sagde dog efterfølgende, at han hellere ville se unge spillere som Eric García og Matthijs de Ligt komme til klubben.

"Jeg ved at de meget gerne vil til Barca, men muligheden for at hente De Ligt løb ud i sandet. Den nye sportslige struktur i klubben vil bestemme over sådanne emner," sagde han slutteligt.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Messi skal være Barcelonas Michael Jordan

Det er derfor yderst usandsynligt, at den 34-årige Real Madrid-kaptajn kommer til klubben, ligesom det nok også var usandsynligt inden da.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere