I aften skal FC Barcelona spille mod Paris Saint-Germain på Camp Nou i Champions League i den første af to 1/8-finaler. Derfor er det selvsagt en vigtig kamp, som begge hold ønsker at vinde, for at give sig selv de bedste forudsætninger for at gå videre i den prestigefyldte turnering.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta afslører: Er stor fan af denne Barca-spiller

Mandag aften befandt PSG-spillerne sig på deres hotel i Barcelona, hvor de sandsynligvis forsøgte at restituere og sove, før den første af to 1/8-finaler mellem de to storklubber skal spilles. Det er dog ikke sikkert, at det har været helt så let for dem.

En række Barca-fans syntes nemlig, at de skulle byde PSG velkommen til Spanien ved at skyde fyrværkeri af om aftenen.

Det er næppe noget som Mauricio Pochettinos tropper vil lade sig påvirke af, men det er dog tydeligvis et forsøg fra Barcas fans på at forstyrre PSG forud for kampen.

I videooptagelser fra El Chiringuito, kan det ses, at der bliver skudt, hvad der ligner et batteri af foran PSG-spillernes hotel.

Hvorvidt det blot handler om at forstyrre Barcelonas 1/8-finale i Champions League, eller det i højere grad handler om, at give igen for den franske klubs mange offentlige udtalelser om et potentielt Messi-skiftes, vides naturligvis ikke.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klausul: Luis Suarez kan forlade Atletico Madrid til sommer

Opgøret mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain bliver spillet i aften kl. 21.00. Du kan se kampen på enten TV3+ eller på Viaplay.