Lionel Messi, der i dag fylder 34 år, er for tiden med det argentinske landshold til Copa America. Derfor var det heller ikke hans familie, men derimod hans holdkammerater, der kunne overraske ham med fødselsdagssang og -gave i landsholdslejren.

LÆS OGSÅ: Ivrige efter at sælge: Barcelona tilbyder spiller til Mikel Arteta

Sent om aftenen blev han vækket af sine holdkammerater, der trådte ind på hans hotelværelse, hvor de sang en fødselsdagssang for ham.

Derefter fik han en række gaver, der blandt andet bestod af alkohol, parfume og en række mere eller mindre underlige gaver, som han pakkede ud foran sine landsholdskammerater.

Efter at Lionel Messi have pakket sine gaver ud og uddelt et kram til alle, der var dukket op, sagde en søvnig Sergio Agüero: ‘Okay, festen er forbi. Godnat’.

Efterfølgende har den argentinske stjerne selv delt videoen, hvor han bliver overrasket af sine holdkammerater, hvortil han har skrevet:

“Startede dagen med at møde gutterne og modtage nogle gaver. Mange tak for at give mig en speciel dag, selvom jeg ikke er sammen med min familie, som jeg savner meget lige nu.”

LÆS OGSÅ: Premier League-klub afgiver bud på Barcelona-spiller

Lionel Messi fylder – som sagt – 34 år i dag. Den 29. juni kan vi potentielt se ham i aktion igen på banen, hvor Argentina skal spille mod Bolivia i Copa America.