Der var mange, der rynkede på brynene, da FC Barcelona valgte at hente Martin Braithwaite til klubben. Der var lige så mange, der blev overraskede, da han endte med at indgå i Ronald Koemans planer og startede flere kampe i træk.

LÆS OGSÅ: Bartomeu efter Messi-læk: “Det var ikke mig”

Antoine Griezmann har dog fundet selvtilliden igen, hvorfor han ikke får lige så meget spilletid som før, dog stadig en fin mængde. Han er alligevel flere gange blevet rygtet væk fra klubben, herunder til Premier League, hvor flere klubber har meldt sig på banen.

Det handler angiveligt lige så meget om Barcelonas økonomiske problemer, og Martin Braithwaite skulle være en af de spillere, som Barcelona er villige til at sælge, da man ønsker at få nogle penge i kassen.

I transfervinduets sidste timer skulle Barcelona have modtaget et bud på Martin Braithwaite, hvor det lød, at det kom fra en Premier League-klub, dog uden at angive, hvilken klub, der var tale om.

Det siges dog nu, ifølge Mundo Deportivo, at der var tale om West Bromwich, som ønskede at hente Braithwaite til klubben. Han, samt klubben, som ikke så budet som værende tiltalende, valgte dog at afvise budet.

LÆS OGSÅ: Barca bekræfter: Sergi Roberto ramt af ny skade

Martin Braithwaite kan dog umiddelbart være blandt de spillere, som Barcelona ender med at afskibe til sommer, når transfervinduet åbner igen. Han elsker dog at være i Barcelona, hvorfor han ikke ønsker at forlade klubben.