Det kan godt være, at storklubbernes drøm om at etablere den såkaldte Super League blot eksisterede i to dage – for nu – men det har været et par forfærdelige dage for fodboldfansene. Det var problematisk at leve i en konstant uvished angående den nye udbryderliga.

LÆS OGSÅ: Super League-klubber skal straffes hårdt: Håber Perez straffer med bøde på 862 mio. kroner

Det var derfor en lettelse, da det hele endte med at kulminere i Premier League tirsdag aften. Big Six-klubberne fik nemlig alle meldt ud, at man havde valgt at trække sig fra Super League.

Der er dog lange udsigter til, at man kan lade det høre til fortiden, og nu retter man øjnene mod Perez, der siger, at der endnu ikke er nogen, der har betalt for at forlade Super League.

Ikke nok med det, så skulle klubberne fortsat være underlagt en bindende kontrakt, som Perez er i besiddelse af. Men det er ikke nogen hemmelighed, at Super League blev mødt af massiv kritik, og det ville derfor være overraskende, hvis det ikke får konsekvenser.

Fodboldforbund, fodboldklubber og fodboldfans stod sammen som én i kampen mod etableringen af Super League. Det vil derfor – for mange – være en glædelig nyhed, der kommer fra UEFA.

I en udsendt pressemeddelelse fremgår det, at man vil diskutere mulige konsekvenser for Super League-klubberne.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil hente Mané-afløser i Barca

”Vi bliver nødt til at diskutere mulige konsekvenser for de 12 klubber. I første omgang er deres straf, at de må leve i skam,” kommer det altså fra UEFA i pressemeddelelsen.