Xavi ønsker at hente flere nye spillere til Barcelona. Derfor skulle han være klar til at tage afsked med op mod fire spillere.

Xavi har bedt ledelsen i Barcelona om at hente tre nye spillere til klubben i dette transfervindue. Det skriver det spanske medie Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Antonio Rüdiger stiller enormt lønkrav

Efter sigende har den spanske træner et ønske om, at der bliver hentet en angriber og en central forsvarsspiller. Derudover ønsker han også at hente en venstreback, der skal konkurrere med Jordi Alba.

Det bliver dog ikke let for Barcelona at realisere de ønsker, som den spanske træner har. Deres økonomiske situation gør det nemlig svært at bringe nye spillere til klubben.

Såfremt de forsøger at hente både en venstreback, en central forsvarer og en angriber, er de nødt til først at skille sig af med spillere fra den nuværende trup.

Der er fortsat en forhåbning om, at Barcelona kan skille sig af med Dembélé i dette transfervindue. Han ønsker nemlig ikke at forlænge sin kontrakt med den catalanske klub.

Det er dog ikke blot Dembélé, man har i sinde at skille sig af med i dette transfervindue. Der er nemlig også overvejer om, hvorvidt man skal skille sig af med hollandske Memphis Depay.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil udleje ung spiller: Kræver usædvanlig klausul i kontrakten

Ikke nok med det, så er der også overvejelser om at sende både Mingueza, Balde og Dest afsted. Der er en klar forventning om, at det kun er sidstnævnte, der kan blive solgt, mens de to andre kan blive udlejet.