Xavi har et særligt ønske om at styrke truppen til januar med en winger, og her ser han i retning af tidligere Barca-spiller Francisco Trincao.

Efter at have overtaget rollen som cheftræner i FC Barcelona, har Xavi gjort det klart, at han har brug for en direkte, hurtig kantspiller, hvis han skal kunne implementere sin stil og filosofi.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi kan vende tilbage til Barcelona

Dette er en af årsagerne til, at den catalanske klub er meget ivrige efter at forlænge med franske Ousmane Dembélé.

Men grundet den franske stjernes skadeshistorik, ser den catalanske klub også på andre muligheder. På det seneste er de blandt andet blevet kædet sammen med Manchester Citys Raheem Sterling.

Klubbens økonomiske situation kan dog gøre det svært at hente Sterling, hvorfor de ser på billigere løsninger. Dette har ført dem til et velkendt ansigt i form Francisco Trincao.

Det portugisiske medie Record hævder, at Barelona er interesserede i at afbryde hans lejeophold i Premier League-klubben Wolves, så de kan bringe ham tilbage til Camp Nou allerede i januar.

Trincao blev hentet til Barca i sommeren 2020, men havde en relativt undervældende debutsæson som følge af mangel på regelmæssig involvering under den daværende træner, Ronald Koeman.

Den 21-årige spiller endte med at blive lejet ud til Wolves i sommer, hvor han har vist sig fra en bedre side, selvom han dog kun har scoret en enkelt gang i ni kampe på tværs af alle turneringer.

Trincao er gået glip af et par kampe, fordi han blev smittet med coronavirus, men har ellers været en fast mand under Bruno Lage. Xavi ønsker nu, at Barcelona henter ham tilbage til den anden halvdel af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Medie: Pogba har spillet sin sidste kamp

Det kan dog vise sig at blive svært at overbevise Wolves om at give slip på den portugisiske angriber, da de betalte et beløb på 6 millioner euro, da de lejede ham i sommer.