Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det ikke blev til lige så meget spilletid i Real Madrid, som norske Martin Ødegaard havde håbet på, at han ville få. Det har selvfølgelig også være en af årsagerne til, at han nu har valgt at skifte Real Madrid ud med Arsenal, hvor han håber på at få mere spilletid.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United-stjerne er højt på ønskelisten hos FC Barcelona

Den blot 22-årige nordmand var ellers netop vendt hjem til Real Madrid, efter at have været lejet ud i en sæson til Real Sociedad. I vinterens transfervindue blev han igen sendt på lån, hvor Real Sociedad faktisk også havde meldt sin interesse. Han valgte dog i stedet at tage til Arsenal.

Hvis det stod til Zinedine Zidane, havde han ellers gerne beholdt den norske målbomber. I sidste ende var der dog ikke noget at gøre, da det var hans eget valg at tage på udlån til den engelske klub.

“Det var spillerens ønske at skifte. Jeg bad ham om at blive, kæmpe og have tålmodighed, fordi det er en lang proces,” sagde Zinedine Zidane til den spanske avis Marca.

LÆS OGSÅ: David Moyes afslører: Vil overveje permanent aftale med Jesse Lingard

Indtil videre er det ikke blevet til mere end ni kampe for Real Madrid. Derfor er der også mange, der har forståelse for, at han har besluttet at lade sig leje ud til Arsenal, for at få mere tid på banen.