Zlatan Ibrahimovic scorede hattrick, da hans klub LA Galaxy mødte Los Angeles FC med Carlos Vela på holdet. Og de amerikanske medier burde ikke have sammenlignet de to angribere, mener svenskeren. 

LA Galaxy vandt 3-2 over Los Angeles FC i dagens lokalopgør i den amerikanske MLS. Og inden kampen var holdets to profiler i angrebet blevet sammenlignet i amerikanske medier, og Zlatan Ibrahimovic og Carlos Vela var de også de altoverskyggende spillere i opgøret, hvor svenskeren scorede tre gange, mens mexicaneren scorede to. Men det var alligevel en fejl at stille de to spillere over for hinanden som ligeværdige, mener Ibrahimovic. 

”Jeg har masser af respekt for Vela. Han er en god spiller, men I begik én fejl: I sammenlignede ham med mig. Det var jeres største fejl” sagde den 37-årige angriber til journalisterne efter kampen ifølge Goal.

”Jeg tror på mig selv. Folk kalder det for arrogant, men jeg kalder det for selvtillid. Ignorante mennesker kalder det for arrogant. Intelligente mennesker kaldet det for selvtillid,” understregede Zlatan Ibrahimovic

Da dommeren fløjtede kampen af, var der spændinger på banen, og svenskeren sagde til Los Angeles FC-træner Bob Bradley: ”Go home, you little bitch” efter  at parterne havde været i en ophedet diskussion. 

Ibrahimovic har tidligere kaldt sig selv for en Ferrari blandt Fiat-biler, og efter kampen tog han fat på sin berømte metafor igen over for de amerikanske journalister. 

”Der var masser af brændstof i Ferrarien i dag. Vi indkasserede et mål til sidst, som var unødvendigt, men vi vandt kampen, og det var det vigtigste. Det var en god kamp, og jeg tror, at tilskuerne var glade. Det føltes godt at score tre mål – særligt imod LAFC. Jeg sagde jo til jer, at jeg ville gøre dem berømte og få dem til at huske mig.”