FC Barcelona arbejder fortsat på at forlænge med Ronald Araujo. Nu er den unge forsvarsspillers økonomiske krav blevet offentliggjort.

Der er løbende forhandlinger mellem FC Barcelona og Ronald Araujo. Begge parter skulle være indstillet på at forlænge hans ophold på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Dembélé tager bladet fra munden: ‘Jeg har altid givet alt’

Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2023. Derfor ønsker den catalanske klub at afslutte forhandlingerne hurtigst muligt. De ønsker nemlig ikke, at han vil forsøge at søge væk til sommer.

Ifølge SPORT har den unge forsvarer forståelse for Barcelonas økonomiske situation. Derfor stiller han ikke krav om en lige så høj løn, som andre spiller i truppen får.

Dette ændrer dog ikke på, at han forventer at få en klækkelig lønforhøjelse. Ifølge det spanske medie kræver han at være indenfor samme lønramme som nogle af de spillere, der for nylig har forlænget deres kontrakter.

Efter sigende har det fået ham til at stille et krav om en løn på 6 mio. euro pr. sæson. Det kan dog blive vanskeligt at nå i mål med dette. Barcelona har nemlig kun tilbudt ham halvdelen af dette på nuværende tidspunkt.

Forsvareren har gjort det klart, at han ikke er villig til at underskrive en kontrakt med en løn på 3 mio. euro. Han forventer derfor, at der i løbet af de næste par måneder lander et nyt tilbud med en årsløn på 6 mio. euro på hans bord.

På trods af, at der ikke er enighed om økonomien, skulle parterne være enige om, at hans fremtid ligger i Barcelona. Derfor forventes det ikke, at Araujo lytter til tilbud fra andre klubber.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen afviser Premier League-klubber: Vil til Barcelona

Derfor skal de to parter blot nå til enighed om de økonomiske vilkår. Når gør dette, vil Araujo underskrive en kontraktforlængelse. Det vides dog ikke, hvor mange år den nye kontrakt skal strække sig over.