FC Barcelona var tæt på at hente Sofyan Amrabat til Spotify Camp Nou, men i sidste øjeblik endte det med, at aftalen faldt til jorden.

Det var tæt på, at FC Barcelona fik styrket midtbanen, inden der blev lukket i for januars transfervindue. De var nemlig tæt på at hente Sofyan Amrabat i Fiorentina.

LÆS OGSÅ: Xavi slår fast: Her skal Pedri forbedre sig

Der var forhandlinger mellem de to klubber helt frem til få timer før transfervinduet lukkede, hvor aftalen endte med at falde til jorden.

Til trods for, at Fiorentina var åbne for at give slip på Amrabat, kunne de to klubber ikke nå til enighed, da FC Barcelona kun var interesseret i at leje med en købsoption.

Den italienske klub gjorde det klart, at de ikke var interesseret i en handel, hvis ikke der var tale om en permanent aftale eller et lejeophold med en aftale om køb til sommer.

I og med, at Barcelona fortsat er hårdt ramt på økonomien, var det ikke muligt for dem at fortsætte med aftalen, lyder det fra transferekspert Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland har enorm frikøbsklausul: Kun én klub har råd

Ifølge Romano havde Barcelona tilbudt en betaling for lejeopholdet på 3 mio. euro (22 mio. kr.) samt en købsoption på 37 mio. euro (275 mio. kr.) til sommer, men det har Fiorentina altså afvist.