FC Barcelona har givet Bayern München et formelt bud på Robert Lewandowski.

Barcelona-træner Xavi har bekræftet, at der er dialog mellem klubben og Robert Lewandowski. Nu har de afgivet et formelt bud på polakken.

LÆS OGSÅ: Efter Mbappé-fiasko: Nu vil Florentino Perez stjæle Barca-transfermål

Mundo Deportivo skriver, at den spanske storklub har tilbudt Bayern München en sum på 32 millioner euro, hvilket svarer til ca. 240 millioner kroner.

Sandsynligvis er det dog ikke nok til at overbevise Bundesliga-klubben til at sælge. Ifølge Fichajes kræver Bayern München nemlig mindst 35 millioner euro for polakken.

Flere personer fra klubbens ledelse, herunder administrerende direktør Oliver Kahn, har dog udtalt, at den 33-årige Robert Lewandowski ikke er til salg.

Han har nemlig et enkelt år af sin kontrakt tilbage. Ganske vist har han slået fast, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, men den tyske klub har understreget, at de ikke vil sælge.

Om dette ændrer sig i løbet af sommeren, eller hvis det rette bud lander på bordet, er dog svært at spå om.

FC Barcelona ser dog ikke ud til at have givet op. De er fortsat meget ivrige efter at hente Lewandowski til klubben, da de vil have en effektiv angriber til næste sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Pogba nærmer sig treårig kontrakt

Og effektiv må Lewandowski siges at være. I denne sæson har han nemlig bidraget med intet mindre end 50 mål og 7 oplæg i 46 kampe.