Indtil videre har FC Barcelona sagt farvel til Todibo og Matheus denne sommer. Ifølge avisen Sport er der ikke mange dage til, at flere spillere tager afsked med klubben. Angiveligt skulle Junior Firpo og Miralem Pjanic være de næste, der rejser.

LÆS OGSÅ: Grønt lys givet: Her er Ansu Fati tilbage

Der er behov for at få tyndet ud i truppen i Barcelona, da de har hentet flere nye spillere. Inden for de seneste uger er både Agüero, Garciá, Memphis og Emerson nemlig kommet til.

I og med, at der er blevet hentet flere spillere til klubben, og der er forlydender om, at flere kommer til, er der brug for at sælge eller udleje en række spillere.

Sport skriver, at det forventes, at Junior Firpo vil blive præsenteret som ny spiller for Leeds. Derudover ser det ud til, at Miralem Pjanic bliver hentet retur af Juventus, efter at have været Barcelona-spiller i kun en enkelt sæson.

Den catalanske storklub har et mål om at skille sig af med en række spillere, inden Barca-træner Ronald Koeman tager hul på træningen forud for den nye sæson. Det sker den 12. juli, hvorfor Barcelona så småt begynder at få travlt.

Ifølge Sport skal de to spillere allerede til lægetjek den 9. juli. Hvis man skal nå at sælge eller udleje spillere forud for starten på pre-season, er det derfor svært at komme udenom, at det skal gå stærkt.

Foruden Miralem Pjanic og Junior Firpo, der i et stykke tid har været rygtet væk fra den catalanske klub, er der også tale om, at den unge Carles Aleñá forlader klubben forud for den kommende sæson. Han er blandt andet blevet kædet sammen med både Granada, Getafe og Valencia.

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Mbappé og Griezmann

Flere andre spillere har også været nævnt, hvilket inkluderer Samuel Umtiti, Philippe Coutinho og danske Martin Braithwaite. Ifølge Sport er det dog spillere, som Barcelona har mere tålmodighed med, da de forventer, at de kan indbringe fine summer penge.