FC Barcelona er blevet kædet sammen med flere spillere forud for sommerens transfervindue. Nu lyder det, at de vil købe Nabil Fekir.

Ifølge SPORT vil Barcelona hente Nabil Fekir i Real Betis. Avisen skriver, at klubpræsident Joan Laporta er stor beundrer af den 28-årige midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Barcelona-direktør slår fast: Messi kunne være blevet

Real Betis-stjernen har været en af La Ligas mest effektive midtbanespillere. For ganske nylig skrev han under på en kontraktforlængelse med en Sevilla-baserede hjemme.

Til trods for den nylige kontraktforlængelse, er Real Betis åben for at lade Fekir forlade klubben, skriver SPORT. Avisen mener at vide, at hans prismærke er blevet sat til 80 mio. euro.

Barcelona har dog ingen planer om at betale denne sum. Derimod er den catalanske klub kun villig til at betale 60 mio. euro (450 mio. kr.). for den franske midtbanestjerne.

Nabil Fekir har siden sin ankomst til Real Betis været en vigtig spiller for klubben. Derfor er de ikke interesserede i at skille sig af med ham for en hvilken som helst pris.

LÆS OGSÅ: Står skidt til for Ronaldo: Ikke sket i over 13 år

I denne sæson er det blevet til 21 kampe, hvori han har bidraget med fire mål og seks oplæg. Han har skabt 10 store chancer og leverer i gennemsnit 2,5 nøgleaflevering hvert 90. minut.