Det er ikke nogen hemmelighed, at Lionel Messi fortsat er et af de mest omdiskuterede navne, hvad angår potentielle transfers. Den argentinske stjernes kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer, og hans fremtid er endnu ikke blevet fastlagt.

Hans tidligere holdkammerat Neymar, forsøger dog at overtale ham til at skifte til Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Kontraktforhandlinger på vej: Jorge Messi rejser til Barcelona

Flere forskellige klubber er blevet sat i forbindelse med den argentinske stjerne i løbet af de seneste måneder. Det er selvfølgelig kun naturligt, når en spiller som Lionel Messi står foran overfor et kontraktudløb.

Efter valget af Joan Laporta som ny præsident, har FC Barcelona sandsynligvis fået bedre forudsætninger for at beholde Messi. Dog har PSG i lang tid været meget offentlige om deres interesse for ham.

Den tidligere holdkammerat i form af Neymar har angiveligt heller ikke opgivet drømmen om at blive genforenet med sin tidligere partner i den franske hovedstadsklub.

Ifølge den franske avis L’Equipe har Neymar flere gange taget kontakt til Messi, for at overbevise ham om, at han skal skifte til Paris Saint-Germain.

Ifølge den franske avis skal han faktisk have ringet direkte til Lionel Messi. I disse telefonsamtaler skulle han have været meget insisterende i sit ønske om at få Messi til at tilslutte sig ham i Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona overvejer at sælge klubveteran til sommer

Der er endnu ikke kommet et officielt svar på, hvor Messi vil spille henne efter denne sæson, men meget tyder dog på, at valget står mellem en Barca-forlængelse og et PSG-skifte.