Der er endnu intet officielt meldt ud om Lionel Messis fremtid. Nu er der dog forlydender om, at de to parter er blevet enige om en aftale.

LÆS OGSÅ: Barcelona-ledelsen er chokeret over Moribas agenter

Der har i lang tid været forlydender om, at Messi ikke ville forlade Barcelona. Der har dog været en række økonomiske detaljer, der først skulle løses. Ifølge spanske Sport er der nu kommet styr på det hele, og Messi og Barcelona er blevet enige.

Ifølge den spanske avis er de to parter blevet enige om en forlængelse på fem år. Det betyder, at Lionel Messi vil være Barcelona-spiller helt frem til sommeren 2026.

For at sikre, at de to parter kunne nå til enighed, har Messi accepteret en lønnedgang på 50%. Efter sigende har det dog aldrig været økonomien, der har været problematisk i forhandlingerne. Den argentinske stjerne er nemlig helt med på, at klubben har økonomiske problemer.

Det er forventeligt, at den nye aftale med Messi vil blive offentliggjort i slutningen af denne uge eller i starten af den kommende uge.

Den 34-årige argentiner får altså en kontrakt med Barcelona helt frem til 2026. Derfor ser det ud til, at han ender med at afslutte sin karriere i Barcelona, såfremt han ikke smutter før kontraktens udløb.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-legende hædrer Messi: ‘Han er verdens bedste’

Tidligere har han været sat i forbindelse med et skifte til MLS, hvor han især har været kædet sammen med Inter Miami, der ejes af bl.a. David Beckham. Det kan stadig ikke udelukkes, at det bliver til noget, men det ser ikke ud til, at det bliver til noget denne sommer.