Ilaix Moriba er et af de mest lovende talenter i Barcelona. Han er blevet spået en stor fremtid, men alligevel er han blevet rykket ned til Barca B fremfor førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-legende hædrer Messi: ‘Han er verdens bedste’

Angiveligt skulle hans agenter have afvist et tilbud om forlængelse, som blev sendt af Barcelona. Ifølge Mundo Deportivo blev tilbuddet blot afvist med en simpel e-mail, uden et modtilbud.

Hans nuværende aftaler udløber om mindre end et år, og derfor er Barcelona meget interesserede i at sikre sig en kontraktforlængelse. Hidtil har det dog ikke kunne lade sig gøre. Derfor har de besluttet at rykke Moriba ned på B-holdet, som han træner og spiller med under denne pre-season.

Som sagt blev Barcelonas første tilbud af vist, uden at et modtilbud blev sendt retur. Det er en opførsel, der har chokeret klubbens ledelse – specielt efter hans repræsentanter nu har efterspurgt et nyt møde. Denne efterspørgsel kommer pludselig, efter at han er blevet rykket ned.

At han ikke får mulighed for at træne og spille sammen med førsteholdet under denne pre-season betyder, at han er dårligere stillet, end øvrige talenter. Derfor kan han risikere at miste sin plads under Ronald Koeman, der ellers har virket til at være glad for Moriba.

Ifølge Mundo Deportivo er det planen, at der i løbet af denne uge vil blive afholdt et nyt møde med Moribas agenter. Her vil man forsøge at nå til enighed om en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Piqué langer ud efter Casillas: ‘Er det ikke, hvad Florentino kaldte dig?’

I sidste sæson spillede Moriba 14 kampe under Ronald Koeman i La Liga. I disse kampe blev det til et enkelt mål og fire oplæg for det unge talent.