Ikke meget ser ud til, at Ousmane Dembélé forlænger med FC Barcelona. Og nu kan den tiltænkte afløser heller ikke hentes.

FC Barcelona har i de seneste måneder været kædet sammen med flere spillere, der potentielt kunne fungere som afløser for franske Ousmane Dembélé.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Sergio Busquets: Barca vil hente PL-stjerne

Der er dog især ét navn, der er dukket op flere gange: brasilianske Raphinha. Den primære årsag til dette var dog, at den spanske klub kunne have købt ham billigt.

Det har de dog ikke længere mulighed for, at Leeds i sidste øjeblik sikrede sig overlevelse i Premier League. Dermed skal Barcelona betale fuld pris for Raphina.

I hans kontrakt er der nemlig angivet en frikøbsklausul på 25 millioner pund, som ville træde i kraft, hvis Leeds rykker ned. Da det ikke bliver aktuelt, kan han heller ikke købes til denne pris.

Som følge af de finansielle vanskeligheder i Barcelona, kan det derfor blive stort set umuligt at hente ham. Ifølge Transfermarkt er han nemlig værdisat til 45 millioner euro.

Ifølge spanske Fichajes er det en pris, der gør det umuligt for Barcelona at slå til denne sommer. De er derfor nødt til at forhandle prisen ned, hvilket Leeds dog næppe har interesse i.

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid prioriterer Monaco-stjerne efter Mbappé-fiasko

Derfor er der sandsynligvis store forhåbninger om, at man kan nå til enighed med Dembélé, om end et skifte til PSG ser ud til at ligge i kortene for den 25-årige franskmand.