Sergio Busquets fylder 34 år i år, hvorfor FC Barcelona er på udkig efter en afløser.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Sergio Busquets ikke just bliver yngre. Derimod er han i sin karrieres efterår, og forventes at forlade den spanske storklub næste sommer.

LÆS OGSÅ: La Liga-boss om Barca-køb: De har ikke råd

Hans nuværende kontrakt udløber nemlig i juni 2023, og der har angiveligt endnu ingen forhandlinger været om en kontraktforlængelse.

Derimod har der været tale om, at han vil fuldføre sin kontrakt i den catalanske klub, hvorefter han vil fortsætte sin karriere i USA i en MLS-klub.

Dette betyder, at Barcelona skal finde en spiller, der kan fungere som afløser for Busquets. Selvom han ikke forlader klubben denne sommer, har Barcelona allerede udset sig en ideel afløser.

Ifølge SPORT har klubben nemlig et rigtig godt øje til portugisiske Rubén Neves, der potentielt kan forlade sin nuværende klub, Wolverhampton Wanderers, allerede denne sommer.

FC Barcelona er dog ikke ene om at vise interesse for Neves, der efter sigende også er på radaren i både Arsenal og Manchester United, der økonomisk set er bedre stillet end den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Efter Mbappé-fiasko: Nu vil Florentino Perez stjæle Barca-transfermål

Der har dog været forlydender om, at Neves skulle være meget interesseret i at spille for Barcelona, hvilket kan blive en fordel for den spanske klub, hvis forhandlingerne bliver åbnet.