Inden Xavi Hernández overtog rollen som Barcelona-træner, var der forhåbninger om, at et trænerskifte kunne få det bedste ud af Frenkie de Jong. Men det er endnu ikke sket.

I FC Barcelona havde man et stort håb om, at skiftet fra Ronald Koeman til Xavi ville få det bedste ud af hollandske Frenkie de Jong. Catalanerne håbede, at han igen kunne blive en spiller stor indflydelse på banen.

LÆS OGSÅ: Bayern vil hente Barca-profil – på én betingelse

Så vidt de catalanske medier ser det, har det dog ikke være tilfældet. Derfor er der også forlydender om, at Barcelona overvejer mulighederne for et salg.

Ifølge SPORT er både Liverpool og Bayern München ‘ivrige efter at hente ham’. Mediet fortæller desuden, at hans fremtid afhænger af, hvad han selv vil.

Det catalanske medie tilføjer også, at der er opstået bekymring omkring ham i Barcelona. Hans generelle niveau er faldet og hans flotte præstationer er udeblevet. Ydermere rapporteres det, at han ikke længere er glad i den spanske klub.

På trods af, at Xavi ‘stoler blindt på ham’, er det blevet gjort klart, at der er ‘vigtige bud på bordet’. Det indikeres dog ikke, om disse tilbud er fra Bayern München eller Liverpool. SPORT fortæller heller ikke, om der er tale om konkrete bud.

På grund af den økonomiske situation i Barcelona, kan klubben være tvunget til at overveje et stort salg, hvis de vil skabe balance i økonomien. En af de få spillere, der er interesse omkring, og som har en høj værdi, er Frenkie de Jong.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at den hollandske spiller forlader catalanerne i det kommende transfervindue. Skulle et salg blive en realitet, er der større sandsynlighed for, at det vil ske til sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil skille sig af med 5 spillere i januar

Et salg vil dog naturligvis også afhænge af, hvordan De Jong klarer sig i den anden halvdel af sæsonen, og om han er glad i klubben eller ej.