Det er ikke let for Xavi at stille med en god trup i Barcelona. Og nu ser det endda ud til at blive endnu sværere. Angiveligt har Dembélé nemlig informeret ham om, at han forlader klubben.

Ousmane Dembélé har allerede informeret Barcelona-træner Xavi om, at han forlader klubben. Efter denne sæson har han nemlig planer om at tage afsked med den catalanske klub på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Rangnick vil hente Barca-stjerne: Klar til at betale 410 millioner

Sådan lyder det fra El Chiringuito ifølge LaSexta.

Selvom Xavi har givet udtryk for, at han er stor fan af Dembélé, har det tilsyneladende ikke været nok til at overbevise ham om at blive.

Heller ikke det faktum, at Xavi har været villig til at tilbyde ham en afgørende rolle i truppen, har været tilstrækkeligt, hvis man skal tro Jota Jordi, der er journalist hos El Chiringuito.

“Dembélé har fortalt Xavi, at han ikke skal regne med ham til næste år,” fortæller El Chiringuito-journalisten Jota Jordi.

Angiveligt har franskmanden fået et tilbud, han ikke kan sige nej til. Det skulle være et tilbud fra en engelske klub, der står klar til at forgylde ham.

“Han har et tilbud fra England om en masse penge, og med en transferbonus, fordi han skifter på en fri transfer.”

Det meldes, at der skulle være tale om Newcastle United, der efter et opkøb er blevet den rigeste klub i Premier League. Derfor har de økonomiske kræfter, som Barcelona ikke har nogen mulighed for at hamle op med.

Efter opkøbet har Newcastle ikke lagt skjul på, at de har planer om at tiltrække stjerner fra flere af de største klubber. En af de spillere, som de tilsyneladende har sat kløerne i, er den franske Barcelona-stjerne.

LÆS OGSÅ: Juventus-boss Allegri i ophedet skænderi med stjernespiller: ‘Hold kæft!’

“De vil prøve at overbevise ham, forstås det. Men der er 25 dage, før han er fri. Han kan forhandle med, hvem han vil om 25 dage,” lyder det også fra Jota Jordi.