Barcelona oplevede et sløjt efterår, men de er stadig det hold, der har scoret flest mål i La Liga. De har scoret hele 67 mål i 28 kampe, og de er dermed langt foran Atlético Madrid, der har scoret næstflest, da de står noteret for at have scoret 51 mål.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det kommer blandt andet efter, at Lionel Messi ligger i toppen af topscorerlisten, da han står noteret for at have scoret 23 mål, foran Luis Suárez’ 19 mål og Karim Benzemas 17 mål.

Messi er dog ikke blot topscorer i La Liga, men han er også spilleren, der har lavet flest assists. Han står noteret for otte assists, hvilket er lige så mange, som Iago Aspas, Marcos Llorente og Toni Kroos. Det betyder naturligvis også, at han er manden, der har været involveret i flest mål i La Liga, da han har været involveret i 31 mål.

Hvis man tilføjer Antoine Griezmanns mål og assists til Messis, så har man den mest målfarlige duo i La Liga.

Han har været involveret i 14 mål, og hvis man tilføjer det til Messis, så har de været involveret i 45 mål, hvilket klart er det bedste, man ser i Spanien. De bliver efterfulgt af Suárez og Marcos Llorente fra Atlético Madrid, der tilsammen har været involveret i 38 mål, mens Benzema og Kroos kommer ind på en tredjeplads med 33 mål.

De topper dog ikke ude i Europa, hvor man igen finder Bayern München på toppen. Deres duo bestående af Mülle og Lewandowski har tilsammen stået for 65 mål, mens Spurs’ Kane og Son står noteret for 58, og så har man Inters Lautaro Martinez og Lukaku, der har været involveret i 46 mål.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Hvis man dog tager alle Messis mål, som stammer fra andre turneringer, så har Messi scoret 29 mål og lavet 11 assists, og hvis man tilføjer det til Griezmanns 14 mål og 11 assists, så har man opnået at være involveret i 65 mål, og der er stadig 11 kampe tilbage i 2020/21-sæsonen.