Det er endnu ikke lykkedes for FC Barcelona at forlænge med Ilaix Moriba. Det er en af deres vigtigste opgaver denne sommer, da de ikke vil risikere at miste ham.

LÆS OGSÅ: Fransk klub vil hente Barca-forsvarer, men vil ikke betale hans løn

Hans nuværende kontrakt med Barcelona løber frem til 2022, men den catalanske klub ønsker at forlænge allerede denne sommer. Faktisk er de så ivrige efter at sikre hans underskrift på en forlængelse, at de har givet ham et ultimatum.

Han er nemlig blevet informeret om, at hvis ikke han er villig til at skrive under på en forlængelse, vil han blive rykket ned. Det betyder ikke blot, at han vil blive taget af førsteholdet, som han spillede for flere gange i sidste sæson. Barca er nemlig klar til at gå skridtet videre.

Det vil sige, at de er klar til at rykke ham helt ned på U19-holdet, hvis ikke han underskriver en kontraktforlængelse. U19-holdet er et trin under Barca B, som han er tilknyttet på nuværende tidspunkt. Det skriver den spanske avis Sport.

Formålet med dette er naturligvis at lægge pres på ham. Det kan nemlig få stor betydning for hans karriere, hvis han bliver rykket ned på U19-holdet. Det vil gøre det vanskeligere at skabe interesse i øvrige klubber, såfremt det er dét, der er hans mål.

LÆS OGSÅ: Juventus tilbyder Barcelona byttehandel for Pjanic

Ydermere vil det sandsynligvis også virke som et personligt nederlag for det unge talent at blive rykket ned. Historien fra Sport melder dog intet om, hvordan Moriba og hans repræsentanter har reageret på det. Tidligere har Sport dog skrevet, at det forventes, at der vil være forhandlinger mellem Moriba og Barca i den kommende uge.