FC Barcelona har angiveligt besluttet at tilbyde Atletico Madrid muligheden for at skrive kontrakt med Miralem Pjanic til sommer.

LÆS OGSÅ: Detaljer fra Laporta-møde lækket: Dette kræver Messi af Barca

Det skriver det spanske medie El Gol Digital.

Mediet hævder, at Barca er ivrige efter at slippe af med Miralem Pjanic i det kommende transfervindue. Som følge af dette, har de besluttet at tilbyde den bosniske midtbanespiller til rivalerne fra Atletico Madrid. Et skifte til Everton er dog også en mulighed.

Pjanic blev hentet til Barcelona fra Juventus sidste sommer som en del af en byttehandel, der sendte Arthur videre. Skiftet har er dog ikke endt, som den bosniske midtbanemand havde håbet på. Det er nemlig kun blevet til spilletid i 13 ud af 48 kampe i denne sæson.

Bosnieren har ikke haft succes med at overtage Sergio Busquets plads på midtbanen, og derfor har han primært været at finde på bænken. Og nu ser det ud til, at den 31-årige Pjanic er klar til at forlade Barca efter blot et år, hvis Atletico Madrid ønsker at udnytte muligheden for at hente ham.

Atletico Madrid kunne meget vel bruge forstærkning på midtbanen, da Lucas Torreira næppe bliver hentet permanent til klubben. Derudover er Hector Herreras fremtid i klubben også usikker. Flere spanske medier har desuden rapporteret, at Saul Niguez kan forlade klubben til sommer. Her er Barca bl.a. nævnt som potentiel destination.

LÆS OGSÅ: Ikke interesseret: Koeman lukker i, da han udspørges om PSG’s tilbud til Messi

Foruden Atletico Madrid er Everton også blevet nævnt som potentiel destination for Miralem Pjanic, mens der også har været rygter om et skifte til Old Trafford. Angiveligt skulle han dog ikke ønske at skifte til Everton, mens hans syn på et skifte til Old Trafford er ukendt.