Ansu Fati er ét af de helt store talenter i Barcelona. Derfor er han også en spiller, de ikke ønsker at miste næste sommer, hvor hans kontrakt udløber.

LÆS OGSÅ: La Liga-boss stikker til Barca: Messi-afsked skyldtes ikke økonomi

Tidligere har der været meldinger om, at han har en option i sin kontrakt, der medfører, at man kan forlænge kontrakten med yderligere to år.

Nu viser det sig dog, at det ikke er tilfældet. Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona også indset, at det ikke er muligt at udløse den option, der giver klubben muligheden for at forlænge Ansu Fatis kontrakt frem til 2024.

Årsagen er, som hans agent Jorge Mendes har påpeget, at han var mindreårig, da han underskrev sin kontrakt. Af denne årsag af både den og eventuelt andre indskrevne optioner ikke længere gyldig, da han er fyldt 18 år.

Klubben er dog overbevist om, at de nok skal holde på den talentfulde angriber. Derfor har de også planer om at tilbyde ham en ny, langsigtet kontrakt med en betydelig lønforhøjelse. Heldigvis for den catalanske klub, er Ansu Fati også selv meget ivrig efter at forpligte sig til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Skade er mere seriøs end antaget: Kan holde Braithwaite ude i lang tid

Den 18-årige angribers nuværende kontrakt udløber næste sommer. Det har fået en række store klubber til at være klar til at give ham et tilbud, hvis han beslutter sig for at forlade Barcelona.