Ousmane Dembélé er ikke nogen populær herre i FC Barcelona. Og de fleste vil mene, at det er selvforskyldt.

Barcelona-legenden Hristo Stoichkov har langet ud efter Ousmane Dembélé for hans manglende vilje til at samarbejde med den catalanske klub i januars transfervindue.

LÆS OGSÅ: Manchester United forbedrer kontrakttilbud til Ronald Araujo: Det tilbydes han nu

Franskmandens kontrakt udløber til sommer, og derfor forsøgte Barcelona at afhænde ham i januar. Det var Dembélé dog ikke interesseret i, og han modsatte sig derfor et skifte.

Der har tilmed været forlydender om, at Barcelona var villige til at ophæve hans kontrakt. Dermed kunne han have skifte til en klub på en fri transfer i januar. Det nægtede han dog.

Det er denne manglende samarbejdsvilje, der har fået Stoichkov til at lange ud efter Dembélé. Blandt andet ved at sige, at han godt forstår, at klubbens fans ikke vil bakke op om Dembélé.

“Jeg mener, at Dembélé har taget fejl, og det skal man ikke tilgive. Han ved, at publikum ikke kommer til at støtte ham. Han har brug for at ændre sin indstilling. Hans problem er, at han ikke kender klubbens historie,” sagde han til beIN Sports.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Så mange penge afviste Traoré, for at skifte til Barcelona

“Det, der er vigtigt for mig, er hvad der sker i kampene. Han har kvaliteterne, han er meget hurtig og scorer mål, men hans store problem er hans omgangskreds,’ lød det fra Stoichkov med klar henvisning til Dembélés agent.