FC Barcelona har mistet et ungt talent til Real Madrid. Ifølge den spanske avis Diario Sport har Barcelona nemlig mistet deres Juvenil A-kaptajn Jaume Jardi.

LÆS OGSÅ: Messi mister 740.000 om dagen

Ifølge avisen har han skrevet under på en kontrakt med Real Madrid. Derfor har han tilsyneladende besluttet at skifte til Barcelonas direkte rivaler.

Den 19-årige har tilbragt fem år på catalanernes ungdomshold, og debuterede for B-holdet i sidste sæson. Ikke nok med det, så blev han endda også udtaget til førsteholdet af Quique Setien.

Han var i dialog med Barcelona om en ny kontrakt, men de kunne ikke blive enige. Derfor har han i stedet besluttet sig for at skifte til Real Madrid. Meget tyder derfor på, at han har fået et bedre tilbud af Los Blancos.

Jaume Jardi er uden tvivl en meget talentfuld spiller, men han formåede dog aldrig rigtigt at gøre sit indtog på B-holdet i sidste sæson. I stedet forblev han på Juvenil A-holdet, som er holdet lige under Barcelona B.

LÆS OGSÅ: Donnarumma og Pedri vinder EM-priser

Når Jaume Jardi skifter FC Barcelona ud med Real Madrid, skal han ikke spille for deres førstehold. Derimod skriver Diario Sport, at det forventes, at han kommer til at spille for Real Madrids Castilla-hold, hvor Real Madrid-legenden Raul er træner.