Barcelona kan potentielt skabe en gevinst på salget af nuværende Barcelona B-angriber Rey Manaj.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Denne løn kræver Moriba i Barcelona

Han har skabt interesse omkring sit navn, efter at have været en del af preseason-truppen. Blandt andet leverede han et hattrick i opgøret mod Nastic, mens han også scoret et mål i kampen mod Girona.

Derfor kan den 24-årige potentielt ende med at blive solgt denne sommer. Ifølge Mundo Deportivo er der allerede kommet bud fra tre klubber i form af Cádiz, Sassuolo og Famalicao.

Det spanske medie estimerer, at det vil være muligt for Barcelona at sælge Manaj for en sum på mellem 3 og 5 millioner euro. Det vil skabe en fin gevinst, da han blev hentet til klubben fra Albacete for blot 700.000 euro.

Mundo Deportivo skriver desuden, at det nu er op til Manaj at vurdere, hvor han ønsker at skifte hen. Dog skriver andre medier, at det ikke er helt udelukket, at han rent faktisk ender med at blive i Barcelona, hvor han kan få en chance på førsteholdet.

Spanske AS skriver nemlig, at Manajs præstationer i kampene i pre-season har fået Ronald Koeman til at få øjnene op for ham. Angiveligt skulle han dog kun få chancen for mere spilletid på førsteholdet, hvis Martin Braithwaite forlader Barca.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser bud på Clement Lenglet

Dette er Diario Sport enige i, da de skriver, at det ikke er udelukket, at klubben beslutter at lade Manaj blive. Det skulle især hænge sammen med, at det endnu ikke vides, hvorvidt Martin Braithwaite og Antoine Griezmann rent faktisk er i klubben, når den nye sæson starter.