FC Barcelona har længe arbejdet på en forlængelse med Ousmane Dembélé. Nu ser det ud til, at en aftale snart er i hus.

I lang tid har der været rygter om Ousmane Dembélés fremtid. Flere medier har kædet ham sammen med et skifte til den nyrige Premier League-klub Newcastle.

LÆS OGSÅ: Barca-boss udelukker ikke: Messi og Iniesta kan vende tilbage

Barcelona har arbejdet på at nå til enighed om en forlængelse, men hidtil har det ladet vente på sig for den catalanske klub.

Nu melder den troværdige spanske journalist Gerard Romero dog, at Barcelona nærmer sig en forlængelse med den franske stjerne.

Han melder, at den catalanske klub er ‘tæt på’ at være i mål med en aftale med Dembélés repræsentanter, som sikrer, at han bliver i klubben.

Franskmandens nuværende aftale med Barcelona udløber i juni næste år, hvorfor han frit kan forhandle med andre klubber i januar.

Af denne årsag håber Barcelona på at være nået i mål med en forlængelse inden da, da de dermed kan undgå, at den 24-årige Dembélé taler med andre klubber.

Tidligere var der ellers forlydender om, at det ville blive vanskeligt for Barcelona at nå til enighed med Dembélé, da hans økonomiske krav var for høje.

Efterfølgende har spansk presse skrevet, at franskmanden har accepteret at gå ned i løn, fordi klubben har været der for ham i forbindelse med hans mange skader.

Skader er han dog ikke færdig med. I denne sæson har han derfor kun været på banen i 25 minutter i en enkelt kamp, hvorefter han igen blev meldt ude med en skade.

LÆS OGSÅ: Nye rutiner: Xavi laver om på kampdagsrutiner i Barcelona

Det vides endnu ikke, hvornår han vender tilbage til banen. Derfor vides det heller ikke, om han er en del af truppen til Xavis første kamp som Barcelona-træner på lørdag.