Ifølge det italienske medie Tuttosport, har Barcelona og Juventus vist interesse i den samme Ajax-midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Braithwaites vej til startopstillingen er blevet kortere

Det betyder, at de endnu engang skal kæmpe mod hinanden på transfermarkedet. Denne gang skyldes det, at begge klubber har vist interesse i Ajax-talentet Ryan Gravenberch.

Gravenberch fik debut for den hollandske storklub i 18/19-sæsonen. I den seneste sæson fik han spilletid i 12 kampe, hvoraf han startede inde i otte af dem.

Den centrale midtbanespiller har taget sin karriere til det næste skridt, da han i denne sæson er begyndt at etablere sig som en fast del af startopstilling under Erik ten Hag i Ajax.

Det 18-årige talent har spillet alle 90 minutter i tre ud af fire kampe i Æresdivisionen i denne sæson. Desuden leverede han også en fornem præstation i hans Champions League-debut mod Liverpool.

Tuttosport skriver, at Juventus har holdt øje med den hollandske spiller i mindste to år nu. Tidligere i hans karriere er han eftersigende blevet sammenlignet med Paul Pogba.

Gravenberch er desuden noteret for to oplæg fra midten i denne sæson. Det vidner om, at han er ved at udvikle sig til at være et meget alsidigt talent, da han også har erfaring med at spille en mere defensiv rolle.

Derfor er der tale om en midtbanespiller, der vil være en positiv tilføjelse på ethvert holds midtbane. Ryan er i øvrigt lillebror til den tidligere Ajax-stjerne Danzell Gravenberch.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller på vej til Sheffield

Tuttosport hævder, at Barcelona og Juventus især har set mod Ajax for potentielle signings, da den hollandske er dygtige til at producere talentfulde spillere.