FC Barcelona forsøger at finde en løsning, hvorpå de kan skille sig af med Samuel Umtiti denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barca har udlejet Trincao

Han har været meget stædig og modstridende, og den catalanske storklub har besluttet, at de vil opsige hans kontrakt, såfremt den franske forsvarer ikke aktivt forsøger at finde en ny klub, lyder det fra Diario Sport.

Franskmanden har dog gjort det meget klart, at han ikke ønsker at forlade klubben. Det er dog ikke noget, der er gået i god jord hos Barcelona, som er trætte af hans stædighed, hævdes det.

Skulle det ende med, at hans kontrakt bliver ophævet, vil Barcelona ikke betale Umtitis resterende lønudbetalinger, der lyder på 32 millioner euro på tværs af de sidste to år af kontraktens varighed.

Hvis ikke de to parter kan blive enige om dette, er det en sag, der kan ende i FIFAs hænder. Kan FIFA ikke hjælpe med at løse sagen, kan det i sidste ende være nødvendigt at tage sagen i retten.

Tidligere har flere medier skrevet, at den catalanske klub har tilbudt den 27-årige franske forsvarer, at han kvit og frit kan forlade klubben denne sommer. Det har han dog nægtet at gøre.

Derudover er han også blevet informeret om, at han ikke er en del af Ronald Koemans planer i den kommende sæson. Derfor er han bevidst om, at han ikke kommer til at få spilletid. Alligevel har han ikke travlt med at forlade klubben.

Flere medier har spekuleret i, at det særligt skyldes, at Samuel Umtiti er klar over, at han ikke kan finde en anden klub, der er villig til at tilbyde ham samme løn, som han får af Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset sig 24-årig La Liga-spiller som Wijnaldum-alternativ

I 2020/21-sæsonen blev det ikke til mere end 16 optrædener for Barcelona på tværs af alle konkurrencer. Desuden spillede han kun seks hele kampe, da han i de andre kampe er blevet skiftet enten ind eller ud.