Barcelona er opsat på at hente en ny angriber i det kommende transfervindue. Nu starter de forhandlinger med argentinske Julian Alvarez.

Der er forhandlinger mellem Manchester City og FC Barcelona om en handel med Ferran Torres, men tingene ser ikke ud til at bevæge sig fremad, da den engelske klub holder fast i deres værdiansættelse.

LÆS OGSÅ: Real Madrid afviser bud på Hazard: Vil have det dobbelte

At der er status quo i forhandlingerne mellem de to klubber, har angiveligt fået Barcelona til at se i retning af andre muligheder. Her er River Plate-talentet Julian Alvarez dukket op på deres radar,

Efter have spillet sig op gennem ungdomsrækkerne i River Plate, hvor han har været siden 2015, har han formået at etablere sig selv som et af de mest lovende talenter i Sydamerika.

Der er flere klubber i Europa, der har ham på radaren, og angiveligt skulle flere klubber også overveje at byde på ham i januar. Han siges at have en frikøbsklausul i sin kontrakt på mellem 20 og 25 millioner euro.

Ifølge TNT Sports Argentina gør Barcelona, hvad de kan for at hente argentineren, da de sender en gruppe til River Plate for at indlede forhandlinger allerede denne mandag.

Memphis Depay dalende niveau og skader i resten af angrebet, har Barca et stort behov for at hente en ny angriber. Og i denne forbindelse har Xavi og co. angiveligt udset sig den 21-årige Alvarez.

Det unge talent er en meget alsidig spiller, der kan spille som 9’er, på kanterne og endda i en central rolle lige bag spidsangriberen.

Han har også bevist, at han er i stand til at score mål, da han har scoret 17 mål i blot 20 ligakampe i denne sæson. Dertil har han også lagt op til yderligere syv.

En af de helt klare årsager til, at Julian Alvarez er dukket op på radaren i den catalanske klub er dog, at han har en frikøbsklausul, som Barcelona rent faktisk har råd til at betale.

LÆS OGSÅ: Laporta bryder tavsheden efter Bayern-nederlag: Lover spillerindkøb i januar

Da flere andre storklubber også er interesserede i den sydamerikanske spiller, kan det dog ikke udelukkes, at Barcelona ender med at blive overbudt.