Barcelona har som bekendt Martin Braithwaite på toppen, men han kan meget vel ende med at blive solgt til sommer, og man ved endnu ikke, hvem der bliver hans afløser – men han kan ende med at være fra Norge eller Sverige.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Det mener i hvert fald den tidligere Barcelona- og Liverpool-spiller, Luis Garcia, som ærgrer sig over, at FC Barcelona valgte at forære Luis Suárez til Atlético Madrid, hvor han ind til videre har scoret 16 mål i 17 kampe.

Han har dermed også slået Cristiano Ronaldos rekord.

Luis Garcia fortæller i et interview med Goal, at Barcelona mangler en rigtig angriber, som man havde i Luis Suárez. Hans exit var et meget stort tab for Barcelona, kommer det fra Garcia.

“Jeg vil sige, at det var et hårdt slag for Barcelona. Og det er svært at finde en centerforward som ham, især på grund af pandemien og mangel på penge. Vi så i vinterens transfervindue, at der ikke var mange store transfers. Og situationen er ikke anderledes for Barcelona.”

“Men der er selvfølgelig et par gode angribere derude. Der er Haaland på toppen af listen. En angriber, som er en anden type nier, end hvad Barcelona er vant til. De har spillet med Antoine Griezmann som nier, og også med Messi og Martin Braithwaite. Men de er ikke angribere, der er bygget til det her Barcelona-mandskab.”

Barcelonas økonomi er dog i ruiner, hvorfor Erling Haaland ikke virker realistisk. Luis Garcia kommer dog med et bud på en anden spiller fra Skandinavien, som han mener, at Ronald Koeman bør se nærmere på.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-duo udtaget til prestigefyldt liste

“Alexander Isak fra Real Sociedad er en anden angriber, som jeg rigtigt godt kan lide at se spille. Han er et ungt talent. Han er høj, men han er god med bolden ved fødderne.”