Martin Braithwaite er fortsat ude med en skade. I et nyt interview siger han, at den Martin Braithwaite, der blev skadet, er død.

Den danske FC Barcelona-angriber er fortsat på sidelinjen med en skade. I et nyt interview med TV 2 Sport siger han, at det er en ny spiller, der vender tilbage, når han kommer tilbage fra sin skade.

LÆS OGSÅ: Barcelona langer ud efter fans: Det er kujonagtigt

“Den Martin Braithwaite, der blev skadet, er død, når jeg kommer tilbage. Det er en ny spiller, der kommer tilbage,” siger han til TV 2 Sport.

Martin Braithwaite pådrog sig en skade i slutningen af august, og han har ikke været på banen for hverken FC Barcelona eller det danske landshold siden han pådrog sig skaden.

Efter skaden har den danske angriber været nødt til at lade sig operere. Desuden afslørede han overfor TV 2 Sport, at det er det længste skadesforløb i hans karriere.

I interviewet med den danske tv-kanal sagde Martin Braithwaite også, at han er taknemmelig over skaden. Han bruger nemlig tiden på sidelinjen til at lære mere om sig selv som både menneske og som spiller.

Derfor er han også sikker på, at han vil se tilbage på denne periode af sin karriere med taknemmelighed, da han udnytter tiden på sidelinjen til at anskue kampene på en anden måde, og dermed gøre sig selv til en bedre spiller.

“Når man ser tingene udefra, ser man kampene på en anderledes måde, end når man er inde på banen. Så det er helt sikkert, at jeg har kigget på, hvor jeg kan komme til flere chancer, hvordan jeg kan score flere mål, og hvordan jeg kan udvikle mig i de forskellige situationer,” lyder det fra ham.

Martin Braithwaite fik en god start på sæsonen, hvor han scorede to mål og lavede et oplæg i premierekampen mod Real Sociedad, men allerede i tredje spillerunde i La Liga pådrog han sig sin skade.

LÆS OGSÅ: Harry Maguire undskylder efter Liverpool-nederlag

Til TV 2 Sport forklarede Braithwaite, at han fortsat har et par måneder foran sig, før han igen er klar til at komme på banen for FC Barcelona.