Det ser ud til, at Dani Olmo ikke er den eneste tidligere La Masia-spiller, som Barcelona ønsker at hente tilbage til klubben. Ifølge den pålidelige og anerkendte transferekspert Fabrizio Romano, har den catalanske klub nemlig også et godt øje til AFC Ajax-keeper Andre Onana.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Leicester-profil

Den 25-årige fik sin start på Samuel Eto’os akademi i målmandens hjemland, Cameroun, inden han skiftede til La Masia i 2010. Onana nåede at være en del af Barcelona i mere end fire år, inden han foretog sit skifte til Ajax i januar 2015.

Først et år efter fik han sin debut, og siden da har han formået at etablere sig som førstemålmand for den hollandske klub. Det har ført til, at han nu har stået mellem stolperne i 204 kampe for Ajax, og har opnået 83 clean sheets.

Dog har han ikke været i aktion for Ajax siden januar i år, da han har fået en dopingkarantæne, der løber frem til november i år. Og da hans kontrakt udløber i slutningen af denne sæson, vil det være muligt for Barcelona at hente ham på en fri transfer næste sommer.

LÆS OGSÅ: Skal gøre plads til Mbappé: Real Madrid er åbne for bud på offensiv profil i januar

Og det ser ud til, at Barcelona er klar til at forsøge at hente deres tidligere akademispiller. Den catalanske klub er nemlig på jagt efter en ny målmand, der kan fungere som backup for Ter Stegen, da det rygtes, at den nuværende andenmålmand, Neto, har et ønske om at forlade Camp Nou.