Det er fredag blevet bekræftet af DBU, at man vinker farvel til Albert Capellas, som dermed er færdig som landstræner for Danmarks U21-landshold, hvilket skyldes, at han har fået et job på FC Barcelonas ungdomsakademi, La Masia.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er blevet leveret nogle meget flotte resultater under Capellas, hvorfor man naturligvis hos DBU er kede af, at man nu skal sige farvel.

Nyheden bliver bekræftet af Flemming Berg i en pressemeddelelse.

Det fortæller Flemming Berg, som er talentansvarlig i DBU, i en pressemeddelelse.

“Jeg er naturligvis ærgerlig over at sige farvel til Albert, der sammen med den øvrige trænerstab har stået bag nogle fantastisk flotte resultater på vores U21-landshold.”

“Samtidig har han også som U21-landstræner i samarbejde med de øvrige landstrænere i DBU været med til at sikre en tydelig sammenhængskraft mellem vores U-landshold og A-landshold. Det ser vi flere eksempler på nu under både sommerens U21- og Herre A EM. Det arbejde er vi slet ikke færdige med,” kommer det fra den talentansvarlige i DBU.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Man fik dog ikke yderligere oplysninger om Capellas rolle i ungdomsakademiet i Barcelona, hvorfor man ikke præcist ved, hvad han skal lave.