Der har i lang tid været stor tvivl om, hvorvidt Barcelona ville forlænge med Ousmane Dembélé eller ej.

Den franske stjerne har i lang tid været rygtet væk fra Camp Nou, da han ikke har kunne nå til enighed med den spanske klub om en ny kontrakt.

– LÆS OGSÅ: Denne klub fører kampen om Christian Eriksen

Angiveligt er det især økonomien, der har været et problem, da Barcelona ikke har været villige til at efterkomme det høje lønkrav, der er blevet fremsat af Dembélé-lejren.

Dette har ført til, at Barcelona har gjort det klart, at de ikke er villige til at forbedre deres seneste tilbud. Skal han blive i klubben, ved han derfor, hvad han skal gå med til.

I en ny video, der er blevet delt på det sociale medie Twitter, bliver Dembélé mødt af en fan ved et lyskryds, hvor han bliver spurgt, om han er på vej til Chelsea. Det skriver Marca.

Den franske stjerne opdagede dog hurtigt, at han blev optaget, hvorfor han ikke ville være for specifik.

Han begrænsede sig derfor til at sige, at han har det godt i Barcelona, at han gerne vil blive, og at interessen fra Chelsea ‘kun er rygter’.

Om det rent faktisk betyder, at han bliver i klubben, er dog svært at sige. Det kan sagtens være et forsøg på at få øvrige klubber til at forbedre deres tilbud til ham.

– LÆS OGSÅ: Danskerklub viser interesse for Martin Braithwaite

Der har nemlig været rigtig meget frem og tilbage med Dembélé, hvorfor det er svært at vide, hvad han vil, før han har sat sin underskrift på en kontrakt – enten i Barcelona eller i en anden klub.