Barcelona tørnede onsdag aften sammen med Sevilla, da man gæstede Ramón Sánchez Pizjuán i den første af to semifinaler mod Sevilla i Copa del Rey-spillet. Og man kan roligt sige, at det ikke gik efter planen for Ronald Koeman og Co.

Det endte således med, at Sevilla smed Barcelona ud med et nederlag på 2-0 i baggagen, og spørger man Mundo Deportivo, så bliver det ”næsten Mission Impossible for Barcelona på Camp Nou”.

Mundo Deportivo, som er en Barcelona-baseret avis, mener ellers, at Barcelona spillede fint, men at de brændte for mange chancer, hvilket endte med at koste dem dyrt.

Barcelona kom bagud, da den formstærke midterforsvar Jules Koundé scorede et meget flot solo-mål. Det blev dog blot værre for Barcelona, da den tidligere Barcelona-spiller Ivan Rakitic kunne fordoble føringen i kampens sidste minutter.

I begge situationer kunne man se, at Samuel Umtiti ikke har det samme niveau, som han ellers har haft.

”Lopetegui forstod med sine udskiftninger at give sit hold fornyet styrke, og udnyttede således sin bænk til at sikre, at hans hold havde friskere ben end Barça i de sidste minutter. Og andaluserne formåede da også at slå til. Sekvensen, der knuste Barças håb – på et tidspunkt, hvor gæsterne jagtede en udligning – kom efter en fejl af Umtiti og en aktion af Rakitic, der udstillede hans gamle hold med en afslutning, der gjorde det til 2-0. Returkampen bliver meget svær for Koemans hold,” skriver Mundo Deportivo.

Der er dog stadig håb for Barcelona. De tørner sammen med Sevilla i returopgøret den 3. marts, som bekendt bliver spillet på Camp Nou. Det er vinderen af dette opgør, der møder vinderen af Athletic Bilbao eller Levante i finalen.

Finalen bliver spillet i Sevilla den 17. april.