FC Barcelona har flere eftertragtede spillere i truppen. En af dem er den unge Sergino Dest, der blev hentet til klubben i oktober sidste år.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil leje Serie A-profil

Til trods for, at han har kontrakt med den catalanske storklub frem til sommeren 2025, har flere europæiske klubber forsøgt at overbevise ham om et skifte allerede denne sommer.

Dest har modtaget tilbud fra klubber som Bayern München, Borussia Dortmund og Arsenal, skriver ESPN.

Angiveligt skulle der være tale om tilbud, der økonomisk set er mere lukrative, end hvad han modtager i Barcelona. På trods af dette har den 20-årige Sergino Dest afvist dem alle uden tøvende, da han kun er interesseret i at spille for Barcelona, skriver ESPN også.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelonas økonomiske situation ikke er god. Tværtimod er de inde i en af de værste økonomiske kriser i klubbens historie.

I og med, at det gør sig gældende, er det vanskeligt for klubben at tilbyde deres spillere en høj løn. Det har både Bundesliga-klubberne samt The Gunners forsøgt at udnytte denne sommer, da de ville lokke Dest væk fra klubben, ved at tilbyde ham en højere løn.

LÆS OGSÅ: Barcelona med positive nyheder om økonomien

Ikke nok med, at Dest ikke selv ønsker at forlade Barcelona, har den spanske klub heller ingen intentioner om at sælge den unge amerikaner, lyder det fra ESPN.