Lionel Messi har i et nyt interview med spanske Marca fortalt, at han vender tilbage til FC Barcelona en dag.

Lionel Messi har understreget, at han har intentioner om at vende tilbage til FC Barcelona i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Messi åbner op: Sådan er mit forhold til Ramos

Den argentinske stjerne forlod klubben i sommer, hvorefter han sluttede sig til Paris Saint-Germain. Årsagen til skiftet var, at Barcelona ikke havde råd til at forlænge med argentineren.

I interviewet med Marca fortæller Lionel Messi, at han en dag vil vende tilbage til Barcelona. Han fortæller dog ikke noget om, hvornår han forventer, at han vil vende tilbage.

Du kan læse et udpluk af interviewet fra Marca herunder. Vil du læse hele interviewet, kan det findes her.

Ved din afgang fra klubben blev det sagt, at der ikke var penge på grund af Financial Fair Play. Når du ser tilbage, tror du, der var andre grunde end dem, som præsident Joan Laporta gav?

“Jeg ved det ikke, men det er slut. Jeg forlod det og tid er gået. Det, de fortalte mig, var, at de ikke kunne forny min kontrakt, og at jeg ikke kunne blive. Du behøver ikke at lede efter flere skyldige eller se tilbage på, hvad der skete. Jeg vil holde fast i, hvad de fortalte mig, og det er det”

Laporta sagde forleden, at han troede på, at du og Iniesta kunne vende tilbage til Barcelona. Kan du få den drøm til at gå i opfyldelse?

“Som spiller?”

Det blev ikke specificeret på det tidspunkt, selvom han senere sagde i et andet interview, at det ikke være som spiller.

“Jeg har altid sagt, at jeg på et tidspunkt vil vende tilbage til Barcelona, fordi det er mit hjem, og fordi jeg skal bo der. Og hvis jeg kan bidrage og hjælpe klubben, vil jeg selvfølgelig elske at komme tilbage.”

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson vil have Manchester United-legende som ny træner

Lionel Messi skrev i sommer under på en toårig kontrakt med PSG, der holder ham i Paris frem til 2023. Dertil er der i kontrakten indskrevet en option på yderligere et år.